در اين تاپيك كليه اطلاعيه هاي فروم درج خواهد شد. چنانچه پس از مطالعه اطلاعيه نظري دارين مي تونيد نظرتونو به يكي از مديران سبز پيام خصوصي بزنين و يا در تاپيك بيا اينجا نظر بده و بگو چي مي خواي پست بزنين.
سلام خوبین؟ همینطور که متوجه شدید قالب انجمن رو به مناسب ایام کریسمس تغییر دادیم. این قالب تا آخر تعطیلات سال نوی میلادی یعنی تا هشتم ژانویه باقی می مونه. اگر ازش خوشتون نمی یاد لطف کنید تا هشتم ژانویه تحملش کنید! الان باید رنگ انجمن آبی شده باشه و طرح گرافیکها تغییر کرده باشن.اگر تغییراتی رو نمی بینید و یا بعضی قسمتها هنوز نارنجی هستن ، Cache مرورگر رو پاک کنید. کلاً تصمیم داریم اگر امکانش بود، به مناسبتهای مختلف مثل کریسمس ، عید نوروز ، روز مادر و ... ، ظاهر انجمن رو یه مقدار تغییر بدیم. اینطوری تنوع ایجاد می شه و کسل کننده نمی شه.
اینم درخت کریسمسمون:
راستی کی بابا نوئل می شه؟ خوب معلومه دیگه ، کی بهتر از پویا
پویا یواشکی بیا هدیه هامون رو بزار کنار تخت خوابمون بعد برو
طبق معمول از آرین عزیز برای طراحی بنر تشکر می کنم. پروردگارا ، کار هیچ بنده خدایی رو گیر این آرین نکن. آمین
این گلها هم تقدیم به بچه های گل انجمن و همه ی دوستان
لحظه ها را مي گذرانيم تا به خوشبختي برسيم غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم...
سلام دوستان حتماً شما هم مثل من به سایتها و هاستینگهایی برای آپلود فایلهاتون در اینترنت نیاز دارید. همینطور نرم افزارهایی که این کارو سهولت می بخشن. مثل برنامه های FTP و غیره. از این رو تصمیم به ایجاد بخش نیازمندیها در انجمن گرفتیم. در نتیجه این بخش از دو قسمت تشکیل شده: آپلود فایل در اینترنت نرم افزارها
بعداً اگر لازم شد ممکنه قسمتهای دیگه ای هم به بخش نیازمندیها اضافه بشه.
خودم مسئولیت این بخش رو به عهده می گیرم. اما از دوستان هم اگر کسی سایت یا نرم افزار مناسبی که می تونه برای کاربران مفید باشه ، معرفی کنه ممنون می شیم.
با تشکر
لحظه ها را مي گذرانيم تا به خوشبختي برسيم غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم...
مديريت انجمن درنظر داردازاين ماه مسابقه اي را برگزار کند که طي ان هر کاربری که درمدت يکماه تعداد پست هاي بيشتري نسبت به ديگر کاربران در تالار ايجاد کرده باشد را مورد تشويق قرار داده و جايزه اي را به آن کاربر اعطا کند. تعدادبرنده: یک کاربر زمان شروع مسابقه: اول دیماه به مدت یکماه. جوایز: تعداد 2عدد سی دی به درخواست کاربر (آهنگ..عکس..کنسرت..کلیپها) لازم به ذکر هست که مدت هردوره مسابقه یکماه بوده ودرپایان هرماه دور جدید شروع می شود.
تذکر: مدیران انجمن(Hamed..Poya..Alireza228..ARiN..Ramin)ازاین موضوع مستثنا هستند.
سلام جهت متنوع تر شدن انجمن و به درخواست دوست عزیزم ، پویا ، بخش سینما به انجمن اضافه شد. این بخش از دو قسمت تقسیم شده. معرفی فیلم همینطور که معلومه این قسمت برای معرفی فیلمها هست. به همراه یک زیرانجمن به نام "دانلود فیلم" که لینک دانلود فیلمها در اون قرار داده می شه و کاربران می تونن دانلود کنن.
اخبار سینمایی در این قسمت اخبار گوناگون سینمایی اعم از جشنواره ها و جوایز ، حواشی سینمایی ، بازیگران و دست اندرکاران سینمایی و ... منتشر خواهد شد.
لازم به ذکره که این بخش مختص به سینمای خاصی نیست. هالیوود ، سینمای ایران ، سینمای عربی و خلاصه هر نوع سینمای دیگه
با تشکر از پویا و همه ی دوستان
ویرایش:من همین حالا 100 پسته شدم
بچه ها دو روز پیش مدیر سرور به من اطلاع داد که می خوان سرور رو عوض کنن. و در نتیجه سایت ما هم انتقال پیدا می کنه به یه سرور جدید که از قبلی بهتر هست. اما سرور جدید یه مقدار مشکل توی پیکربندیش داره و هنوز خوب اوکی نشده. یعنی هنوز کانفیگش کامل نشده. بخاطر همین مشکلی برای گذاشتن عکس توی فروم بوجود اومده . یعنی گذاشتن عکس توی تاپیکهای فروم . این مشکل موقتیه و انشالله به زودی حل می شه. اگر می خواین عکس بزارین فعلاً لینک عکسها رو توی تاپیک بزارین.
سوالی هست در خدمتم.
در ارتباط با مشکلی که با گذاشتن تصاویر توی فروم داشتیم ، من پیگیر مساله شدم . فروم رو به یک نسخه بالاتر ارتقاء دادم و یکسری تغییرات انجام دادم . اما این مساله به عهده سرور هست. مدیر سرور هم گفته ممکنه یکمی طول بکشه. ولی قول داده در هر صورت درستش کنه. اما به هر حال ما نمی تونیم زیاد صبر کنیم. بخصوص اینکه عید هم داره می یاد و گذاشتن تصویر توی فروم یک امر ضروریه
واسه گذاشتن عکس توی فروم روی آیکن Flash در منوی ادیتور کلیک کنید:
بعد آدرس تصویر رو ازتون می خواد. بعد از وارد کردن آدرس تصویر عرض تصویر رو می خواد . خودش بطور پیشفرض یه مقداری رو وارد کرده ولی شما می تونید تغییرش بدین و عرض تصویر رو برای اون مقدار بزارید. در مرحله بعدی واسه ارتفا هم به همین ترتیب. اگر هم مقدار ندید و از مقدار پیشفرض خودش استفاده کنید مشکل خیلی خاصی پیش نمی یاد فقط ممکنه عکس یه مقدار کشیده بشه یا کوچیکتر بشه.
بعد کدش می یاد توی ادیتور . واسه اینکه ببینید چطوری شده می تونید روی دکمه پیش نمایش کلیک کنید.
می دونم این روش خیلی جالبی نیست. ولی به هر حال تا زمانی که اون مشکل حل بشه همین تا حدودی کارمون رو راه می ندازه.
انشالله اون مشکل هم به زودی حل می شه و مثل سابق می تونیم به راحتی عکس بزاریم توی فروم.