سلام دوستان عزیز ، خوب هستید؟

دوستان طی این یکی دو روز که انجمن قابل دسترس نبود دلیلش انتقال به سرور جدید بود. سرور قبلی مشکلاتی داشت و گاهی اوقات تعدادی از پستهای انجمن پاک می شد و این مساله باعث ناراحتی کاربران بود. بنابراین تصمیم گرفتیم سرور رو عوض کنیم و به یک سرور بهتر بریم که این مشکلات وجود نداشته باشه. (امیدواریم که اینطور باشه)
در حال حاظر انجمن برای تعداد زیادی از کاربران قابل دسترسی هست و انشالله تا یکی دو روز دیگه برای تمام کاربران قابل دسترس خواهد بود.
فقط یک تایپک که ZeeZee_mna به نام "یک ولپیپر طراحی شده از سیرین" ، زده بودن ، پاک شد. دلیلش هم این بود که تاپیک بعد از بک آپ گرفتن و انتقال به سرور جدید زده شد و نمی شد کاریش کرد. از ایشون معذرت می خوام و درخواست دارم که اگر تمایل دارن اون تاپیک رو دوباره بزنن.
در ضمن به زودی تغییراتی در ساختار انجمن داده می شه که حتماً از قبل با شما کاربران عزیز در میون گذاشته می شه و هر کس می تونه نظرش رو بگه.
جا داره از زحمات آرین ، رامین ، پویا ، خانم رابعه و دیگران که در انتقال سرور به ما کمک کردند تشکر کنم. همچنین از مدیر شرکت "وب میزبان" که در این مدت از سایت ما میزبانی کردند و نهایت همکاری رو با ما داشتند، و شرکت "گذرگاه جهانی اراک" که از این به بعد میزبانی انجمن ما برعهده اونها خواهد بود ، تشکر کنم.

با تشکر از تمامی کاربران