با سلام به دوستان و کاربران محترم تالار گفتمان موسیقی عربی
این تاپیک رو زدم تا ببینم واقعا کاربرای این فروم از این تالار گفتگو، از مدیراش از بقیه کاربرا و ... چی میخوان و اصلا هدفشون چیه از اینکه اینجا هستن و اصلا راضی هستن یا نه؟!
حقیقتش من خودم بعد از یکسال و خورده ای که اینجا هستم و تقریبا همه کاربرا رو چه فعال و چه غیر فعال رو میشناسم هنوز نفهمیدم واقعا چی میخوان و آیا اصلا هدف خیلی از کاربرا ، موسیقی عربی بود که اومدن اینجا عضو شدن یا چیز دیگه...
چون من و چند تا دیگه از مدیرا هر چی میگیم ، تذکر میدیم، پستها رو ویرایش میکنیم و یا بهشون خصوصی میگیم ظاهرا فرقی نمیکنه... گاهی اوقات اصلا فراموش میشه که اینجا تالار موزیک عربی هستش، من نمیگم از چیزای دیگه مطلب نذارین، اتفاقا وقتی مطلب مربوط به همه چیز باشه و هر نوع تفکری بتونه اینجا مطلب بذاره خیلی فروم ظاهرا فعالتر میشه و تعداد کاربرا هرروز بیشتر ازین که هست رشد میکنه ولی هدف چی هستش؟ مگه ما نمیخوائیم اینجا یه تالار تخصصی در مورد موزیک عربی باشه؟
فکر میکنید مثلا من از سیاست بدم میاد که میگم تاپیک سیاسی باز نکنید. شما میدونید که اگه اینجا حرف سیاسی بزنید اونوقت دائما اینجا ف*ی*ل*ت*ر میشه. یه سری میان میگن خب ما که از نظام ایران بد نگفتیم که بخواد ف*ی*ل*ت*ر بشه، ولی خب باید بدونین که این تاپیکها بحث برانگیزه و ممکنه حرفایی توش زده بشه که ناخودآگاه فروم رو به باد بده...
یه مسئله دیگه هم اینکه چرا بعضی از کاربرا وقتی یه پستی حذف میشه یا ویرایش میشه اینقدر در مقابل مدیران جبهه میگیرن. و گاهی اوقات با حرفهای کنایه آمیز میخوان یه چیزی رو به مدیر برسونن.. من نمیدونم اگه قراره هر کی هر چی خواست بگه خب پس مدیر برای چی هستش؟!
خواهش میکنم همه کاربرا اعم از مدیر و کاربر ویژه و عادی بیان اینجا و مفصل نظرات خودشونو بگن ولی درخواست میکنم توهینی به کسی نکنید و اگر از مدیریت ایراد میگیرید از من بگیرید نه کسی دیگه و بذارید تا بقیه مدیران کارشون رو راحت تر انحام بدن.
امیدوارم همه بیان شرکت کنن و نظر و بدن و بقولی هر چه دل تنگت میخواهد از فروم بگو....