خوش آمدید!

:flower:   از حضور شما کاربر گرامي در تالار گفتمان موسيقي عربي سپاسگذاريم. اميدواريم لحظات خوشي را در اينجا سپري کنيد.    :flower:

بیا اینجا نظر بده و بگو چی میخوای!!!

نظرات و پیشنهادات خود در مورد انجمن را در این بخش می توانید مطرح کنید

بیا اینجا نظر بده و بگو چی میخوای!!!

پستتوسط ramin84 » ژانويه 14th, 2009, 3:49 pm

با سلام به دوستان و کاربران محترم تالار گفتمان موسیقی عربی

این تاپیک رو زدم تا ببینم واقعا کاربرای این فروم از این تالار گفتگو، از مدیراش از بقیه کاربرا و ... چی میخوان و اصلا هدفشون چیه از اینکه اینجا هستن و اصلا راضی هستن یا نه؟!
حقیقتش من خودم بعد از یکسال و خورده ای که اینجا هستم و تقریبا همه کاربرا رو چه فعال و چه غیر فعال رو میشناسم هنوز نفهمیدم واقعا چی میخوان و آیا اصلا هدف خیلی از کاربرا ، موسیقی عربی بود که اومدن اینجا عضو شدن یا چیز دیگه...
چون من و چند تا دیگه از مدیرا هر چی میگیم ، تذکر میدیم، پستها رو ویرایش میکنیم و یا بهشون خصوصی میگیم ظاهرا فرقی نمیکنه... گاهی اوقات اصلا فراموش میشه که اینجا تالار موزیک عربی هستش، من نمیگم از چیزای دیگه مطلب نذارین، اتفاقا وقتی مطلب مربوط به همه چیز باشه و هر نوع تفکری بتونه اینجا مطلب بذاره خیلی فروم ظاهرا فعالتر میشه و تعداد کاربرا هرروز بیشتر ازین که هست رشد میکنه ولی هدف چی هستش؟ مگه ما نمیخوائیم اینجا یه تالار تخصصی در مورد موزیک عربی باشه؟
فکر میکنید مثلا من از سیاست بدم میاد که میگم تاپیک سیاسی باز نکنید. شما میدونید که اگه اینجا حرف سیاسی بزنید اونوقت دائما اینجا ف*ی*ل*ت*ر میشه. یه سری میان میگن خب ما که از نظام ایران بد نگفتیم که بخواد ف*ی*ل*ت*ر بشه، ولی خب باید بدونین که این تاپیکها بحث برانگیزه و ممکنه حرفایی توش زده بشه که ناخودآگاه فروم رو به باد بده...
یه مسئله دیگه هم اینکه چرا بعضی از کاربرا وقتی یه پستی حذف میشه یا ویرایش میشه اینقدر در مقابل مدیران جبهه میگیرن. و گاهی اوقات با حرفهای کنایه آمیز میخوان یه چیزی رو به مدیر برسونن.. من نمیدونم اگه قراره هر کی هر چی خواست بگه خب پس مدیر برای چی هستش؟!
خواهش میکنم همه کاربرا اعم از مدیر و کاربر ویژه و عادی بیان اینجا و مفصل نظرات خودشونو بگن ولی درخواست میکنم توهینی به کسی نکنید و اگر از مدیریت ایراد میگیرید از من بگیرید نه کسی دیگه و بذارید تا بقیه مدیران کارشون رو راحت تر انحام بدن.
امیدوارم همه بیان شرکت کنن و نظر و بدن و بقولی هر چه دل تنگت میخواهد از فروم بگو....
نماد کاربر
ramin84
مدير بازنشسته
مدير بازنشسته
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: دسامبر 8th, 2007, 3:28 am
تشكر: 2432 مرتبه
تشكر شده: 2574 مرتبه در 110 پست

كاربران زير از ramin84 به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:46 am)

Re: بیا اینجا نظر بده و بگو چی میخوای!!!!!

پستتوسط Mina » ژانويه 14th, 2009, 4:00 pm

منم موافقم با رامین این تاپیک یه تاپیک عربیه و فقط مخصوص موسیقی عربیه . من نمی گن از دیگر مطالب اصلا چیزی گفته نشه ولی خب بالاخره از 10 تا پست 9تا یا 8 تاش بایدعربی باشه ولی گاهی اوقات اونقدر بحثهای دیگه میاد وسط که اگه ما یه پست عربی بزاریم کسی حتی بهش نگاه هم نمی کنه به نظر من اصلا نباید موضوعات سیاسی درج بشه چون به ضرر خود ما میشه ( ف*ی*ل*ت*ر) :sad:
نماد کاربر
Mina
كاربر برتر
كاربر برتر
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: اکتبر 6th, 2008, 7:01 pm
تشكر: 35291 مرتبه
تشكر شده: 58787 مرتبه در 12686 پست

كاربران زير از Mina به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:47 am), Gole Gandom (مه 3rd, 2010, 10:20 am)

پستتوسط rubystar » ژانويه 14th, 2009, 4:01 pm

رامين جان اصل مطلبو گفتي واقعا فروم داره از هدف اصليش خارج ميشه من هم از اين موضوع متاسفم .اين فروم 90 درصد مطالبش بايد به موسيقي عربي مرتبط باشه و10 درصد باقي به چيزهاي ديگه .مشكل از مديريت شما نيست مشكل از رعايت نكردن قانون فرومه .
نماد کاربر
rubystar
مدير انجمن
مدير انجمن
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: مه 17th, 2008, 2:48 pm
تشكر: 41843 مرتبه
تشكر شده: 44447 مرتبه در 6627 پست

كاربران زير از rubystar به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:47 am), Sadeq (آگوست 23rd, 2010, 9:59 pm)

پستتوسط atoosa » ژانويه 14th, 2009, 4:01 pm

من به شخصه با نظر شما موافقم و البته این رو هم بگم که من اگه 4تا مطلب می ذارم حتما 2تاش درمورد موزیک عربیه و به خاطر اون دوتای دیگه هم پوزش من رو بپذیرید کاملا حق با شماست فروم های زیادی برای اینجور مسائل مثل بحث های سیاسی و حتی اخبار متفرقه هست من به شخصه دراین مورد عذرخواهی می کنم و کاملا حق رو به شما میدم
درمورد مدیران هم باید بگم کارشون تا حدی که من بودم و دیدم خوب بوده خود من هم ازشون یعنی ازتون اقا رامین تذکر دیدم :D مهم نیست که به ما بربخوره یا نه مهم دوام فروم هست و نظم که باید برقرار بشه
اما درمورد کاربران تنها و تنها گلایه من از کاربران فروم هست دوستان گلم متاسفانه شدیدا درحال موضع گیری هستند حتی درمواردی که میشه به راحتی و با ملایمت به موردی اشاره کرد با خشونت و گاهی حتی پرخاش و بی احترامی-شخص خاصی در نظرم نیست- صحبت می کنند که در شان فروم نیست
مورد اخر اینکه اقا رامین کجا می خوای بری ؟ :neutral:
دنیا یک دوربین عکاسی است ، لطفا لبخند بزنید!!
نماد کاربر
atoosa
كاربر
كاربر
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: نوامبر 4th, 2008, 2:34 am
تشكر: 943 مرتبه
تشكر شده: 866 مرتبه در 31 پست

كاربران زير از atoosa به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:47 am)

پستتوسط mehrmht » ژانويه 14th, 2009, 4:13 pm

سلام
چیزی که معلومه اینه که یه عده آدمای هم فکر و هم عقیده اینجا جمع شدن که همشون با موسیقی عربی حال میکنن . چه اشکال داره که با هم دوست باشن و دور هم جمع باشن ؟
ولی اینو هم باید در نظر گرفت که "آیا موسیقی عربی ظرفیت این همه گفتمان رو داره یا نه" هر از چند مدت یه خبری یه جایی منتشر میشه
سایت شما قاعدتا باید یک مرجع موسیقی عربی باشه که تالار گفتگو هم یه جزئی از اون باشه .
خودتون که دیگه سایت های عربی رو که دیدید دیگه .

نمیدونم فهمیدید منظور رو یا نه .

*** الانسان قبل الحب شیء و عند الحب کل شیء و بعد الحب لا شیء ***
نماد کاربر
mehrmht
كاربر
كاربر
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: اکتبر 18th, 2008, 8:29 am
تشكر: 126 مرتبه
تشكر شده: 326 مرتبه در 35 پست
خواننده محبوب: لطیفة - اصاله نصری
آلبوم محبوب: في الكام يوم اللي فاتوا
آهنگ محبوب: لو فاکر

كاربران زير از mehrmht به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:

پستتوسط mehrmht » ژانويه 14th, 2009, 4:22 pm

یه چیز دیگه هم بگم
من با اینکه تازه واردم  با هزارتا بدبختی چند تا ترجمه انجام دادم
اما خودتون برید ببینید چه قد بازدید داشت
در صورتی که من دوست داشتم رو ترجمه ها بحث بشه "اقا اینجا اشتباهه آقا اینجا اگه اینجوری باشه اینجوری میشه و ووو"
ولی سر آخر دو تا تشکر خداحافظ .

*** الانسان قبل الحب شیء و عند الحب کل شیء و بعد الحب لا شیء ***
نماد کاربر
mehrmht
كاربر
كاربر
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: اکتبر 18th, 2008, 8:29 am
تشكر: 126 مرتبه
تشكر شده: 326 مرتبه در 35 پست
خواننده محبوب: لطیفة - اصاله نصری
آلبوم محبوب: في الكام يوم اللي فاتوا
آهنگ محبوب: لو فاکر

كاربران زير از mehrmht به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:

پستتوسط atoosa » ژانويه 14th, 2009, 4:26 pm

به نظر من اینکه مطلبی که می ذاریم بحث برانگیز باشه و اینکه مطلبمون مرتبط با قوانین فروم باشه دوتا چیز مجزاست من خودم خیلی از مطلب هایی که گذاشتم درمورد موسقی عربی بود اتفاقا خیلی هم روش بحث شد باید علت کا رو در چیز دیگه ای ببینی دوست من
دنیا یک دوربین عکاسی است ، لطفا لبخند بزنید!!
نماد کاربر
atoosa
كاربر
كاربر
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: نوامبر 4th, 2008, 2:34 am
تشكر: 943 مرتبه
تشكر شده: 866 مرتبه در 31 پست

كاربران زير از atoosa به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:

پستتوسط ZeeZee_mna » ژانويه 14th, 2009, 4:31 pm

مگه همه باهم دوست نیستن؟ :rolleyes:

شاید ارزشش رو  داشته باشه شاید هم نه اما اینجا فکر می کنم عضویت کاربران به خاطر اهمیت موسیقی عربی بوده،این
به خاطر علاقشون به موسیقی عربیه...
اما به نظر شخصی خودم در درجه ی دوم شاید هم اول موسیقی عربی بهترین موسیقی دنیا هست.
و وجود این همه کاربر ایرانی که تا چند سال پیش اصلا نمیدونستن موسیقی عربی چیه چجوریه و خواننده ها کی هستن ، میشه گفت که این موسیقی انقد مهم و زیبا بوده که تونسته اینهمه طرفدار رو جذب خودش بکنه.

منظورتون اینه که این فروم باید یه سایت هم داشته ؟ منظورتون رو نفهمیدم :redface:

>>Arabian Musics Forum<<
.::"الدنیا حلوه" بی المنتدی تبعنا!!::.
نماد کاربر
ZeeZee_mna
مدير بازنشسته
مدير بازنشسته
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: مه 11th, 2008, 7:57 pm
تشكر: 1712 مرتبه
تشكر شده: 2563 مرتبه در 135 پست

كاربران زير از ZeeZee_mna به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:

پستتوسط ramin84 » ژانويه 14th, 2009, 4:37 pm

mehrmht نوشته است:یه چیز دیگه هم بگم
من با اینکه تازه واردم  با هزارتا بدبختی چند تا ترجمه انجام دادم
اما خودتون برید ببینید چه قد بازدید داشت
در صورتی که من دوست داشتم رو ترجمه ها بحث بشه "اقا اینجا اشتباهه آقا اینجا اگه اینجوری باشه اینجوری میشه و ووو"
ولی سر آخر دو تا تشکر خداحافظ .

حرف شما درسته، این فقط برای ترجمه ها نمیشه
الان من فکر کنم تاحالا یه 50-60 تا البوم و کلیپ و آهنگ گذاشتم ولی ببینید چند بار تشکر شده!!!!
شما مطمئن باش که اونی که باید ببینه میبینه ، تشکر کردن هم باید گذاشت به عهده خود کاربران
اینرو هم در نظر بگیرید که اینجا اکثریت قاطع عربی بلد نیستن و نمیتونن و مورد ترجمه ها نظر بدن و شماهایی که ترجمه میکنید در واقع خودتون مرجع ما محسوب میشید.
در مورد اینکه چرا بحث نشه من نمیگم بحث نباشه ولی بحث طوری نباشه که هدف فروم گم بشه
در فرومهای عربی هم من خیلی دیدم بحث میکنن ولی وقتی شما وارد اونها میشی اول از همه موزیک عربی جلب توجه میکنه و نه چیز دیگه
اینکه فروم سایت هم داشته باشه میدونم منظورتون چیه ولی سایت افراد رو ممکنه از هم دور کنه و اصلا فلسفه این فروم همینه که وقتی مثلا یکی یه آلبوم میذاره بقیه بیان نظر بدن که اون البوم چجوری بوده و کدوم آهنگاش خوبه و یا اصلا ازون آلبوم انتقاد کنن.
خیلی ممنون که اومدی نظر دادی و امیدوارم مدیران ازین نظرات شما و بقیه استفاده کنن
نماد کاربر
ramin84
مدير بازنشسته
مدير بازنشسته
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: دسامبر 8th, 2007, 3:28 am
تشكر: 2432 مرتبه
تشكر شده: 2574 مرتبه در 110 پست

كاربران زير از ramin84 به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:48 am)

پستتوسط ZeeZee_mna » ژانويه 14th, 2009, 4:43 pm

atoosa نوشته است:به نظر من اینکه مطلبی که می ذاریم بحث برانگیز باشه و اینکه مطلبمون مرتبط با قوانین فروم باشه دوتا چیز مجزاست من خودم خیلی از مطلب هایی که گذاشتم درمورد موسقی عربی بود اتفاقا خیلی هم روش بحث شد باید علت کا رو در چیز دیگه ای ببینی دوست من

آتوسا جون...ما نمیگیم که اصلا بحث نکنید!اگه بحث نکنیم که دیگه این فروم اسمش "تالار گفتمان..." نیست!
شاید بعضی تاپیک ها به دلیل نظرات مختلف دوستان در مورد خواننده ها به بحث جدال آمیز کشیده بشه...اما این اتفاق وقتی میفته
که بچه ها به یه سری از قوانین مثل"توهین نکردن به یکدیگه و هنرمندان"و... توجه و عمل نمیکنن.که البته این جور تاپیک ها توسط مدیران قفل میشه...که بحث ها ادامه پیدا نکنه و بقیه کاربرا فقط از اصل مطلب استفاده کنن

>>Arabian Musics Forum<<
.::"الدنیا حلوه" بی المنتدی تبعنا!!::.
نماد کاربر
ZeeZee_mna
مدير بازنشسته
مدير بازنشسته
ميزان فعاليت
ميزان فعاليت

تاريخ عضويت: مه 11th, 2008, 7:57 pm
تشكر: 1712 مرتبه
تشكر شده: 2563 مرتبه در 135 پست

كاربران زير از ZeeZee_mna به خاطر اين پست مفيد تشكر كرده اند:
MohammaDiab (آپريل 15th, 2010, 12:48 am)

بعدي

بازگشت به نظرات و پیشنهادات

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان