بچه ها زمینه فعالیت کاری من شبکه و VoIPتماس اینترنتی است بنابراین اگر جسارت نباشد توصیه ای به
بچه های انجمن دارم
1- سایت های آپلود فایل به خصوص رپید شیر لینک دانلود آنها ممکن است پس از چند ماه از بین برود
به طور مثال من دیدم بعضی ازلینک دانلود ویدیوی تبلیغاتی الیسا از بین رفته و اکسس به دانلود ندارد
بنابراین خواهشم این است پس از چک مجددکسانی که این فایل ها رادر PC یا در آرشیو دارن برای دسترسی لینک دوباره آپلود کنند
2-توصیه من به کسانی که از لینک دانلود استفاده میکنن بر اساس تجربه توصیه میکنم از نرم افزار های دانلود مثل دانلود منیجر استفاده نکنند
چون احتمال قطعی در هنگام دانلود وجود دارد.بنابراین دانلود را با مرورگر اصلی اکسپلورر یا فایر فاکس و.... انجام دهید
3-اگر از ADSL سرعت پایین مثل64یا 128KB/sاستفاده میکنید سعی کنید همزمان دانلود دیگری انجام ندهید چون با مشکل کمبود پهنای باند مواجه میشوید
و دانلودتان قطع و یا با سرعت کمتری کار میکند.
4- اگر از اکانت رپیدشیر یا سایر اکانت ها استفاده میکنید در این صورت مرورگر فایر فاکس بهترین ابزار دانلود شماست
به دلیل اینکه دانلود آن سرعت بالایی دارد و ضمنا قابلیت PAUSE و استارت مجدد دانلود را در صورت قطعی به شما میدهد.
اپرا هم همین گونه است اما سرعت دانلود پایین تری دارد.
امیدوارم مطالب که گفتم به درد انجمن بخورد هر چه بدانم با تمامی اطلاعات در اختیار انجمن قرار خواهم داد.